فناوری

تکلیف مجلس به آموزش و پرورش درباره بازنگری مجوزهای تمام مدارس و مراکز غیردولتی چه بود؟

به گزارش خبرگزاری میهن تجارت، نمایندگان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون تشکیل و اداره مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی با مواد ششم تا هفدهم موافقت کردند. . ساعت تدریس و حضور سایر معلمان و کادر آموزشی غیر رسمی به صورت تمام وقت در مدارس و مراکز و ساعات کار معاونین و کارکنان اداری و خدماتی مدارس و مراکز تعیین شد. آنها همچنین وزارت آموزش و پرورش را موظف به راه اندازی یک سیستم مدیریت الکترونیکی یکپارچه برای نظارت بر کلیه مدارس و مراکز غیردولتی از محل صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی کردند.

وظیفه مجلس در قبال وزارت آموزش و پرورش برای بررسی مجوز مدارس و مراکز غیردولتی

نمایندگان شورای اسلامی، وزارت آموزش و پرورش را موظف کردند در مدت شش ماه مجوز کلیه مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی موجود را بررسی کند.

نمایندگان شورای اسلامی در جلسه علنی امروز پس از بررسی جزییات گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات، ماده ۶ طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس غیردولتی و آموزشی را تصویب کردند. مراکز. .

به استناد ماده ۶ این طرح، تبصره (۴) به شرح زیر به قانون الحاق می شود:

وزیر آموزش و پرورش، اعضای ستاد، شوراهای استانی و شهرستانی وزارت آموزش و پرورش، اعضای شوراهای راهبردی و مرکزی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی، اعضای شورای نظارت استان، شهرستان و منطقه و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی به استثنای اعضای بدون رای شورای نظارت مرکزی استان، شهرستان و منطقه، مدیران کل وزارت آموزش و پرورش و کارکنان ستادی، سازمان های استانی، شهرستانی و منطقه ای. مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت مردمی در دوران تصدی مسئولیت در محدوده جغرافیایی تحت مدیریت، مسئولیت یا نظارت آنها و همچنین بستگان درجه یک آنها نمی توانند مدارس یا مدارس غیردولتی باشند. مرکز آموزشی موضوع ماده ۲ این قانون.

وزارت آموزش و پرورش موظف است ظرف مدت شش ماه پس از ضرورت کارایی بررسی مجوز کلیه مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی موجود و در صورت لزوم تعدیل یا ابطال پروانه آنها طبق مفاد این ماده. موسسین متخلف از این حکم حسب مورد به میزان شهریه دریافتی از فعالیت مدارس یا مراکز مذکور به حساب درآمد عمومی خزانه داری کل کشور جریمه خواهند شد. ، به یک تا سه سال انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی محکوم خواهد شد. اعطای مجوز از سوی وزارت آموزش و پرورش بدون رعایت شرایط مندرج در این بند، تصرف غیرقانونی در اموال دولتی و عمومی است.

ساعت تدریس تمام وقت معلمان مقطع ابتدایی در مدارس غیرانتفاعی ۲۵ ساعت در هفته می باشد

نمایندگان شورای اسلامی مقرر کردند ساعت تدریس تمام وقت معلمان مقطع ابتدایی ۲۵ ساعت در هفته و ساعت تدریس و حضور سایر معلمان و کادر آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز ۳۰ ساعت باشد. ساعت در هفته.

بر این اساس نمایندگان شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و پس از بررسی جزییات گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون تشکیل و اداره امور غیرنظامیان، ماده ۱۴ این طرح را تصویب کردند. مدارس دولتی و مراکز آموزشی

بر اساس ماده ۱۴ این طرح؛ در ماده (۲۵) قانون، در کلیه موارد، عبارت «معلمان و» قبل از کلمه «کارکنان» اضافه و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح می‌شود.

تبصره ۱ – مؤسسان (کارفرمایان مهدکودک ها، پیش دبستانی ها، مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی موظفند فهرست اسامی و حق بیمه ماهانه مربیان، کارکنان و مربیان خود را بر اساس تمام وقت و به سازمان تامین اجتماعی ارائه کنند. اشتغال پاره وقت مندرج در این ماده و پرداخت صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی می تواند با اولویت مناطق محروم، بخشی از حق بیمه پرداختی موسسین (کارفرمایان مدارس غیردولتی) را به حساب خود یا به حساب خود تامین کند. کارکنانی که پرداخت می کنند هفت درصد (۷) از حق بیمه طبق فهرست ها، سازمان تامین اجتماعی موظف است ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ این قانون ترتیبی اتخاذ کند که سازمان مدارس و سازمان های غیردولتی. مراکز و توسعه مشارکت های مردمی و سازمان آموزش و پرورش کشور می توانند به سامانه مربوط به سوابق فهرست دسترسی آنلاین داشته باشند و حق بیمه کارفرمایان مذکور را پرداخت کنند.

تبصره ۲ – ساعات تدریس تمام وقت معلمان دوره ابتدایی (۲۵) ساعت در هفته می باشد. ساعت تدریس و حضور سایر معلمان و کادر آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز (۳۰) ساعت در هفته، ساعات کار مدیران، معاونین و کارکنان اداری و خدماتی مدارس و مراکز (۳۶) ساعت در هفته با حضور در جلسات و شوراهای آموزشی و مدیریت مدرسه مشخص شد، همچنین رئیس شورای اسلامی ماده ۱۵ این طرح را برای رفع ابهام به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع داد.

تعیین سقف شهریه فوق برنامه مدارس غیردولتی

در ادامه مجمع عمومی؛ نمایندگان شورای اسلامی سقف شهریه فوق برنامه مدارس و مراکز آموزشی را ۴۰ درصد شهریه مصوب (برنامه رسمی) تعیین کردند.

در جلسه علنی روز یکشنبه شورای اسلامی و در جلسه استماع گزارش آموزش پژوهش و فناوری در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون تشکیل و اداره مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی، ماده ۹ این طرح مصوب شد. تایید شده. به شرح زیر تصویب شد:

ماده ۹- در ماده ۱۵ بعد از عبارت «شرایط منطقه» عبارت «و رتبه بندی سالانه معلمان» اضافه می شود و در پایان ماده عبارت «اعلام عمومی و اجرا می شود» جایگزین عبارت می شود. « قابل اعمال است » و تبصره ذیل به ماده ۱۵ قانون الحاق می شود:

تبصره- سقف شهریه فوق برنامه مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی به هیچ عنوان نباید از ۴۰ درصد شهریه مصوب (برنامه رسمی) تجاوز کند. دریافت شهرستان بالاتر از این مبلغ مشمول مجازات های ماده ۳۵ این قانون می باشد. شوراي برنامه ريزي راهبردي و نظارت مركزي بر مدارس و مراكز آموزشي غيردولتي ظرف سه ماه از زمان نياز موظف است. کارایی «تعیین و ابلاغ اجرای این قانون».

تعیین مجازات برای مدیران متخلف مدارس غیردولتی

نمایندگان شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و پس از بررسی جزییات گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری، ماده ۱۶ قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی را تصویب کردند.

در همین راستا نمایندگان شورای اسلامی برای مدیران و مؤسسان متخلف مدارس و مراکز غیردولتی مجازات تعیین کردند.

بر اساس این مصوبه، یک بند به عنوان بند (w) ماده ۳۵ قانون به شرح زیر و عنوان بندهای آن اضافه می شود.ج)، (F) و (ح) به (ج)، (F(H) و (ایکس) یک اصلاحیه و یک تبصره به عنوان تبصره ۴ به این ماده اضافه می شود:

۳- جریمه موسس تا سقف ۱۰۰% شهریه (اعلام) کلیه دانش آموزان مدارس همان سال و فارغ التحصیلان مرکز در همان سال. نصف سال یا دوره آموزشی

تبصره ۴- در صورت قطعیت مجازات بند (w)این جریمه به حساب درآمد عمومی در خزانه داری کل کشور واریز می شود. معادل صد سر اعتبارات مذکور در اختیار صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی قرار می گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

در ماده ۳۵ قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی مجازات مدیران و مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی در صورت تخلف از وظایف مقرر در این قانون، موارد مندرج در ماده ((. ۸) قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۹/۷/۱۳۷۲ مربوط به مدارس غیردولتی و سایر مقررات مصوب وزارت آموزش و پرورش.

مجوز مجلس به شورای راهبردی مدارس غیردولتی برای تعلیق مجازات مدیر مدرسه

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز، پس از بررسی جزئیات گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درباره طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی، ماده ۱۷ این قانون را تصویب کردند. طرح.

به این ترتیب نمایندگان شورای اسلامی در مصوبه ای به شورای راهبردی، برنامه ریزی و نظارت مرکزی مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی اجازه تعلیق مجازات موسس و مدیر مدرسه را دادند.

بر این اساس تبصره ای به این شرح به ماده (۳۶) قانون الحاق می شود: تبصره- شورای راهبردی، برنامه ریزی و نظارت مرکزی بر مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی می تواند در خصوص تعلیق کلیه امور غیردولتی تصمیم مقتضی صادر کند. مدارس یا بخشی از مجازات موسس یا مدیر. و همچنین در صورت اجرای مجازات می تواند به تعلیق موقت مجازات رأی دهد.

شرایط مجلس برای استفاده از مدیران زن در مدارس پسرانه

نمایندگان مجلس در مصوبه ای شرایط استفاده از مدیران زن در مدارس ابتدایی پسرانه را تعیین کردند.

نمایندگان شورای اسلامی جزئیات گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درباره طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی ماده ۱۲ این طرح را تصویب کردند.

بر اساس این مصوبه تبصره ای به جز (۱۰) بند الف ماده (۲۱) قانون به شرح زیر اضافه می شود: تبصره- در مدارس ابتدایی پسرانه که اکثر کارکنان آن خانم هستند، استفاده از مدیر زن بلامانع است. . .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا